Tentang Kami

YUYAO JERA LINE FITTING CO., LTD mangrupikeun pabrik anu ngagedékeun taun 2012, anu ngahasilkeun solusi lengkep produk pikeun kabel serat serat optik ku FTTX sareng téknologi FTTH dina aplikasi jero taneuh, jero rohangan. Pabrik Jera ngagaduhan infrastruktur fasilitas anu komprehensif pikeun ngahasilkeun komponen kabel serat optik pikeun pangwangunan jaringan telekomunikasi.

Misi kami pikeun nyayogikeun paménta pasar ngalangkungan pamekaran téknologi dina séktor bisnis anu aya hubunganana sareng tingkat luhur kalayan ngagunakeun inovasi sareng terang kumaha.

Visi kami pikeun ngahontal kamungkinan ngabahekeun ku ngadamel komplek produk anu komprehensif sareng dipercaya pikeun pangwangunan jaringan telekomunikasi.

Kisaran produk konci kami kalebet:

● Serat optik FTTH sareng kabel ADSS

● FTTH drop clamp, FTTH drop wire kurung.

● Klem serat optik sareng kurung pikeun ADSS sareng Gambar 8 kabel utusan.

● Kotak bérés serat optik, FTB

● panutupan sambatan serat optik. FOSC

● Pakem kawat hélik Helical pikeun ADSS sareng kabel utusan Gambar 8.

● Patali sareng produk optik distribusi jaringan optik serat pasip, dilarapkeun dina konstruksi jaringan FTTx.

Pabrik serat Jera ngagaduhan kapasitas 2500 méter pasagi, ngagaduhan puluhan unit pakakas anu sacara ékspansi teras-teras.

Pabrik Jera dioperasikeun numutkeun ISO 9001: 2015, ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngajual ka langkung ti 40 nagara sareng daérah sapertos Éropa, CIS, Amérika Kidul sareng Kalér, Wétan Tengah, Afrika, sareng Asia.

Kualitas produk Jera ieu diverifikasi ku kolaborasi Utilitas Telecom sareng laboratorium pihak ka 3 pikeun minuhan peraturan pasar lokal sareng standar konsumén urang. Kami mariksa sadaya produk di laboratorium pabrik pikeun nyayogikeun persyaratan lokal sareng standar nasional konsumén kami.

Kami arepkeun kabutuhan konsumén kami kalayan desain anu merenah pikeun produk, harga anu adil, kualitas yakin, OEM fléksibel sareng layanan R&D anu gancang.

Unggal dinten urang ningkatkeun kisaran produk pikeun ngahontal tantangan anyar pasar global.

Wilujeng kerjasama, niat kami komitmen pikeun ngawangun hubungan bisnis jangka panjang anu bisa dipercaya, ku harga anu adil, jasa komprehensif sareng solusi produk anu dipercaya.