Bukaan padamelan ayeuna

Lowongan Padamelan Ayeuna

Naha anjeun milarian gabung sareng tim anu komitmen pikeun suksés?

Kami gaduh sababaraha posisi sareng kami milarian bakat pikeun ningkatkeun tim kami. Upami anjeun milarian ngamimitian anu anyar sareng usaha anu nuju maju anu nungtut komitmen sareng ngahargaan anjeun atas usaha sareng kontribusina, mangga parios di handap posisi sareng asa dihubungi kami ku E-mail: rita.wu@jera-fiber.com.

1. Pamasaran
2. Penjualan luar negeri

asg