Ékspor Pengiriman

Serat JERA nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa pangsaéna pikeun konsumén.

Anu urang paduli henteu ngan ukur kualitas produkna, tapi ogé kaayaan produk saatos pengiriman sareng transportasi ka-3. Hususna pikeun kiriman LCL, Meureun aya seueur angkutan sateuacan barang dugi ka tujuan akhir, sareng sistem pengepakan internal kami tiasa mastikeun iketna cekap kuat pikeun nyingkahan karusakan produk nalika transportasi.

Kami bakal ngabantosan palanggan pikeun milarian cara pengepakan anu paling épisién sareng cocog nalika negosiasi urutan pameseran, anu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngahémat biaya.

Biasana kami nyayogikeun konsumén pikeun cara ngarangkep ieu:

1. karton kualitas luhur. Cara pakét ieu biasana diterapkeun dina ngepak produk beurat beurat sapertos kabel serat optik, jepitan kabel drop, kotak distribusi serat optik sareng sajabana.

asuguygfy1

2. karton kualitas luhur ditambah kantong poli. Cara pakét ieu biasana dilarapkeun dina ngepak produk beurat sapertos band stainless steel, gesper stainless steel, tegangan sedeng sareng aksésoris tegangan tinggi, baud tiang atanapi kurung.

asuguygfy1

3. palét kai khusus. Sababaraha palanggan nyungkeun palét pikeun nganteurkeun kargo nalika ngadamel LCL atanapi FCL. Cara pakét ieu dilarapkeun dina ngepakkeun produk lampu sapertos volt kabel low fittings kabel, konektor piercing insulated, lugs kabel, aksésoris kabel FTTH sareng sajabana.

asuguygfy1

4. Kotak buleud. Dilarapkeun pikeun tuang logam anu paling beurat atanapi perlengkapan palsu. Sapertos socket socket, clevis, ball eye guy grips jsb.

asuguygfy1

Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi! Anjeun bakal kéngingkeun kisaran kalapa produk FTTX kalayan kualitas anu unggul, pangiriman gancang sareng layanan anu saé ti Jera.