Tés listrik diéléktrik dina cai

Tés voltase diéléktrik dina cai anu sanés disebut tés sepuh listrik di jero cai pikeun ngukur réliabilitas sareng konéktipitas konektor piercing kabel kalayan tegangan handap, tengah sareng luhur dina cai. Kami neraskeun uji coba ieu dina konektor piercing anu terisolasi tegangan rendah, lugs kabel anu terisolasi sareng tutup tungtung anu terisolasi.

Tés ieu simulasi kaayaan cuaca hujan pengkuh sareng kalembaban anu luhur. Kami nempatkeun konduktor anu terisolasi kana bak transparan kalayan jumlah cai anu leres, teras nyetél tegangan tinggi sareng ngukur konéktipitas. Babandingan voltase sareng waktos gaduh nilai anu béda-béda numutkeun standar EN 50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T 1190-2012 pikeun aksésoris distribusi listrik. Ngaliwatan uji simulasi pikeun mastikeun tingkat luhur insulasi panyambungna listrik handapeun tegangan, beban listrik, simulasi durasi panggunaan.

Standar tés urang dumasar kana CENELEC, N 50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T 1190-2012 sareng kami nganggo tés standar ieu pikeun produk énggal sateuacan diluncurkeun, ogé pikeun kontrol kualitas sadidinten, pikeun mastikeun yén milik urang konsumén tiasa nampi produk anu nyumponan sarat kualitas.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

aszgaege