Tés sepuh listrik

Tés sepuh listrik digunakeun pikeun nalungtik kamampuan panyambungna ngagaduhan nilai tahan pas dina suhu dina siklus sareng arus listrik.

Jera neraskeun tés dina produk di handap

-Sambungkeun piercing konektor (IPC)

-Lug, tengah sareng tegangan tinggi geser sirah baud lug.

Dua sirkuit IPC dipasang sareng konduktor utama sareng cabang, Kedah diuji résistansi kontak listrik saatos nunjukkeun torsi kacang, Saatos arus langsung diterapkeun, suhu sareng titik pangukuran résistansi bakal dipariksa. 1000 siklus panas diperyogikeun, sacara périodik ngagaduhan sirkuit pondok. Saatos 1000 siklus pemanasan sareng pendinginan pangajen tahan kedah saluyu sareng standar listrik.

Metode tés urang numutkeun CENELEC, EN 50483-4: 2009, NFC33-020, DL / T1190-2012 pikeun aksésoris distribusi listrik. Kami nganggo tés standar ieu pikeun produk énggal sateuacan diluncurkeun, ogé pikeun kadali kualitas sadidinten, pikeun mastikeun yén palanggan urang tiasa nampi produk anu nyumponan sarat kualitas.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

adfsf