Tés assembley suhu handap

Tés perakitan suhu rendah dianggo pikeun nalungtik kamampuan panyambungna pikeun ngagaduhan hubungan listrik anu pas dina suhu anu handap. Nalika produk kakeunaan lingkungan suhu handap pikeun waktos anu lami, kinerja, fungsi, kualitas, sareng kahirupan produk tiasa kapangaruhan. Ieu ngabutuhkeun uji suhu handap produk pikeun nalungtik résistansi produk kana suhu anu handap.

Jera neraskeun tés dina produk di handap

-Sambungkeun piercing konektor (IPC)

-Low, tengah & tegangan luhur shear sirah baud sambel lug.

Konektor piercing insulasi anu mumpuni kedah ngagaduhan kontak listrik anu stabil antara konduktor nalika dina suhu anu handap. Kami nempatkeun kana rohangan ibun sareng diuji kontak listrikna nalika torsi kacang nuju beberes.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

Standar tés urang numutkeun ka CENELEC, EN 50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T1190-2012 pikeun aksésoris distribusi listrik. Kami nganggo tés standar ieu pikeun produk énggal sateuacan diluncurkeun, ogé pikeun kadali kualitas sadidinten, pikeun mastikeun yén palanggan urang tiasa nampi produk anu nyumponan sarat kualitas.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

asfaf