Tés sirah torsi sirah

Tes torsi sirah geser anu sanés disebut tés fungsi sirah gunting digunakeun pikeun nalungtik kamampuan nut sirah gésér atanapi baud pikeun nahan beban mékanis anu diperyogikeun.

Jera neraskeun tés dina produk di handap

-Sambungkeun piercing konektor (IPC)

-OEM CNC patali aluminium, kuningan sareng tambaga

-Lug, tengah sareng tegangan tinggi geser sirah baud lug.

Kritik nyaéta torsi tolér kisaran N * m produk, dina suhu anu ngagedur.

Dina raraga ngukur kumaha nilai torsi bakal kagambar dina kinerja listrik sareng durasi panggunaan, urang nganggo kabel aslina anu dilarapkeun sareng produk anu diuji. Kami neraskeun uji fungsi sirah gunting dina nilai anu béda tina setrés mékanis sareng termal numutkeun standar pikeun asesoris distribusi listrik.

Standar tés numutkeun ka CENELEC, EN 50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T 1190-2012 sareng kami nganggo tés standar ieu pikeun produk énggal sateuacan diluncurkeun, ogé pikeun kontrol kualitas sadidinten, pikeun mastikeun yén palanggan kami tiasa nampi produk anu nyumponan sarat kualitas.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

asfg