Mangpaat urang

Jera komitmen pikeun nyayogikeun program kauntungan anu kompetitif sareng komprehensif pikeun karyawan urang. Mangpaat kami kalebet detil ieu:

sddgggr

Paket Pay pikaresepeun

Jera nawiskeun karyawan paket mayar anu pikaresepeun sareng lingkungan kerja anu ngadorong tumuh sareng pamekaran.

Salaku tambahan pikeun gaji anu kompetitif, kami nyayogikeun seueur kauntungan pikeun staf kami anu kalebet hadiah penjualan Tim, karaharjaan perjalanan staf, subsidi liburan Tradisional sareng anu sanés. Pahala finansial ieu tiasa méré ilham sareng ngaktipkeun jalma-jalma urang ngudag ambisi, manjangkeun propésionalna kualifikasi sareng asah katerampilanna pikeun ngajantenkeun bédana nyata di pikahareupeun.

sddgggr

Kaséhatan sareng Kaséhatan

Jera merhatoskeun unggal karyawan sacara séhat sacara fisik sareng méntal.

Kami nyayogikeun asuransi hirup dasar sareng pamariksaan kaséhatan sacara rutin. Kami ngayakeun ceramah kesejahteraan rutin sareng kagiatan ngawangun tim pikeun ngabantosan jalma-jalma urang raoseun hébat sareng ngawangun pamahaman anu jero & hubungan di antara urang.

sddgggr

Dibayar Waktos pareum (PTO)

Jera nawiskeun waktos anu mayar kanggo waktos pakansi taunan sareng liburan tradisional nasional. Kami ngartos ajén gaduh waktos jauh tina padamelan, éta ngamungkinkeun para karyawan gaduh kasempetan pikeun nyegerkeun diri sareng gaduh kaayaan anu langkung saé pikeun kahirupan sareng damel salajengna.

Salaku tambahan, kami mayar waktos beungkeut orok sareng gering padamelan, anu ngabantosan karyawan urang ngagaduhan tunjangan hirup dasar nalika aranjeunna henteu nuju damel.

sddgggr

Latihan sareng Ngembangkeun

Jera yakin yén kahontalna perusahaan sareng kabeungharan gumantung ka jalma-jalma na, urang nanem modal pikeun padamelna sapanjang karirna sareng perusahaan pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngembangkeun pinuh bakat sareng kaahlian.

Kami nyayogikeun palatihan sareng pamekaran pikeun ningkatkeun kompeténsi masarakat sareng ngalengkepan aranjeunna sareng katerampilan, kalebet pangembangan kapamingpinan, manajemén proyék, ngajual sareng keterampilan negosiasi, manajemén kontrak, asah sareng manajemén hubungan palanggan. Program latihan kami henteu ngan ukur ngabantosan padamel pikeun ningkatkeun kinerja di peranna ayeuna tapi ogé nyiapkeun aranjeunna pikeun nyandak posisi anu langkung nangtang di masa hareup.