Lokakarya casting aluminium sareng séng

Serat Jera ngalakukeun panilitian sareng ngembangkeun produk, janten kami gaduh téknologi casting sareng aluminium zing maot pikeun nyumponan sarat produk anu béda.

Dina lokakarya casting aluminium mati tekanan tinggi kami ngahasilkeun suku cadang pikeun:

-ngalindungan kurung sareng kait

garis overhead-na jangkar gantung

-Figure 8 serat optik kabel jangkar clamp

-Kurung kurung sareng kait

-Klem nyaring tegangan tengah sareng tegangan tengah

-Sambungkeun panyambung potongan

Bahan baku nyaéta waja sapertos aluminium, séng, silicium. Sadaya bahan baku anu diperiksa numutkeun ISO 9001: 2015, sareng sarat internal kami

Ngaliwatan téknologi ieu, jera line sanggup ngembangkeun produk anyar atanapi ngarobih kisaran produk ayeuna supados langkung kompetitif, sareng tiasa nyayogikeun palanggan anu nawiskeun anu wajar sareng kualitas unggul.

Kami ningkatkeun fasilitas produksi sareng ngagaduhan kabijakan solusi pamrosésan anu éfisién sareng otomatisasi.

Maksud kami nyaéta ngadamel sareng nyayogikeun produk anu komprehensif sareng dipercaya pikeun palanggan dina pangwangunan jaringan telekomunikasi sareng sistem distribusi kakuatan. Punten kersa ngahubungi kami pikeun kerjasama langkung jauh, dipiharep urang tiasa ngawangun hubungan jangka panjang anu bisa dipercaya.

uigui