Bengkel lathes CNC

Garis Jera ngagaduhan téknologi pamrosésan bubut CNC. Kami ngalakukeun R&D sareng ngembangkeun produk anu aya hubunganana sareng produksi ku téknologi ieu.

Dina lokakarya lathe CNC kami ngahasilkeun produk ieu:

-Panyambung kabel anu handap, tengah, sareng tegangan luhur

-Lugs kabel listrik handap, tengah, sareng tegangan luhur

-Gulung sirah bolts aluminium

-Kaca sirah sirah aluminium

-Périmer insérater hardware

Anu dianggo pikeun distribusi kabel listrik sareng sambungan kabel, konéksi piercing insulasi, bubut CNC nyayogikeun akurasi sareng toleransi tingkat torsi anu leres.

Bahan baku nyaéta polimér sapertos Aluminium, waja, tambaga, kuningan sareng sajabana Sadaya bahan baku diperiksa numutkeun ISO 9001: 2015, sareng sarat internal urang.

Ngaliwatan téknologi ieu, jera line sanggup ngembangkeun produk anyar atanapi ngarobih kisaran produk ayeuna supados langkung kompetitif, sareng tiasa nyayogikeun palanggan anu nawiskeun anu wajar sareng kualitas unggul.

Kami ningkatkeun fasilitas produksi sareng ngagaduhan kabijakan solusi pamrosésan anu éfisién sareng otomatisasi.

Maksud kami nyaéta ngadamel sareng nyayogikeun produk anu komprehensif sareng dipercaya pikeun palanggan dina pangwangunan jaringan telekomunikasi sareng sistem distribusi kakuatan. Punten kersa ngahubungi kami pikeun kerjasama langkung jauh, dipiharep urang tiasa ngawangun hubungan jangka panjang anu bisa dipercaya.

sdgkg