Bengkel pusat mesin CNC

Garis Jera ngagaduhan téknologi pamrosésan bahan CNC, éta sacara otomatis ngatur alat-alat mesin (sapertos latihan, alat-alat anu bosen, mesin bubut) sareng printer 3D ku nganggo komputer. Mesin ngolah sapotong bahan (logam, plastik, kai, keramik, atanapi komposit) pikeun minuhan spésifikasi ku nuturkeun paréntah anu diprogram anu dikodekan sareng tanpa operator manual. Kami ngalakukeun R&D sareng ngembangkeun produk anu aya hubunganana sareng produksi ku téknologi ieu.

Di pusat mesin gawé-toko CNC kami ngahasilkeun bagian pakakas pikeun produk biasa kami, sapertos klem jangkar, klem gantung.

Bahan baku anu kami anggo nyaéta waja sapertos Aluminium, Tambaga, Kuningan sareng sajabana Bahan baku anu kami lakukeun pamariksaan nuturkeun standar ISO 9001: 2015, sareng sarat internal kami.

CNC mangrupikeun paningkatan anu saé pikeun mesin non-komputerisasi anu tiasa dikontrol sacara manual.

Ngaliwatan téknologi ieu, serat jera sanggup ngembangkeun produk énggal atanapi ngarobih kisaran produk ayeuna supados langkung kompetitif, sareng sanggup nyayogikeun palanggan anu nawiskeun lumrah sareng kualitas unggul.

Kami ningkatkeun fasilitas produksi sareng ngagaduhan kabijakan solusi pamrosésan anu éfisién sareng otomatisasi.

Maksud kami nyaéta ngadamel sareng nyayogikeun produk anu komprehensif sareng dipercaya pikeun palanggan dina pangwangunan jaringan telekomunikasi sareng sistem distribusi kakuatan. Punten kersa ngahubungi kami pikeun kerjasama langkung jauh, dipiharep urang tiasa ngawangun hubungan jangka panjang anu bisa dipercaya.

asggg
imgasf