Lokakarya kabel serat optik

Versi Jera Fiber nyaéta pikeun ngahontal kamungkinan produksi sareng nyayogikeun solusi lengkep pikeun pangwangunan distribusi jaringan télékomunikasi. Ti taun 2019, Jera ngagaduhan téknologi produksi kabel serat optik.

Bengkel produksi kabel serat optik Jera ngagaduhan 2 jalur produksi kabel. Mesin kabelna mangrupikeun mérek internasional anu kawéntar. Lokakarya serat Jera utamina ngahasilkeun kabel FTTX dina dua jinis:

Rute instalasi -Luar (udara)

-Ruteu instalasi jero rohangan

Kamampuh produksi dua garis nyaéta 500km per dinten, 5 peti per bulan.

Cara iketna sok 1km per drum kai sareng karton. Urang ogé ngalakukeun ngarobih cara ngarangkep.

Kami mariksa bahan baku anu sumping numutkeun standar ISO 9001: 2015 sareng CE.

Kabel serat optik kami didamel tina G657A1, inti serat A2, FRP sareng bahan kawat waja, cuaca sareng plastik tahan UV LSZH.

Garis Jera sanggup ngembangkeun produk anyar atanapi ngarobih kisaran produk ayeuna supados langkung kompetitif, sareng tiasa nyayogikeun palanggan anu nawiskeun lumrah sareng kualitas unggul.

Kami ningkatkeun fasilitas produksi sareng ngagaduhan kabijakan solusi pamrosésan anu éfisién sareng otomatisasi.

saguf