Lokakarya ngabentuk kawat hélik

Salah sahiji produk utami serat Jera nyaéta fittings Helical line. Kami ngahasilkeun produk ku prosés kawat hélik, ngabengkokkeun, ngintip, keusik sareng lem nutupan.

Dina bengkel kawat hélik hélik, urang ngahasilkeun produk ieu:

-Insulator dasi preformed anu kalebet dasi dilapis, dasi sisi, dasi spool, dasi luhur)

-Dead- tungtung cengkraman lalaki anu kalebet ADSS cengkraman jelema kabel, cekelan kawat untai, ACCC, cengkraman lalaki ACSR

Pakem-gantung anu kalebet gantung gantung sareng batang amor sareng klem gantung hélik ADSS

Kami ogé ngalakukeun panilitian sareng ngembangkeun produk pikeun produk khusus ku téknologi ieu.

Bahan baku tina fittings garis hélik nyaéta waja sapertos beuleum panas galvanis, stainless steel, aluminium, waja aluminium dilapis sareng tambaga. Kami mariksa sadaya matéri numutkeun standar kriteria inspeksi internal ISO 9001: 2015 sareng JERA.

Ngaliwatan téknologi ieu, jera line sanggup ngembangkeun produk anyar atanapi ngarobih kisaran produk ayeuna supados langkung kompetitif, sareng tiasa nyayogikeun palanggan anu nawiskeun anu wajar sareng kualitas unggul.

Kami ningkatkeun fasilitas produksi sareng ngagaduhan kabijakan solusi pamrosésan anu éfisién sareng otomatisasi.

Maksud urang pikeun nyayogikeun solusi lengkep pikeun sambungan kabel overhead sareng ngagantung. Kami ngadamel sadaya produk anu aya hubunganana sareng ka palanggan kami dina pangwangunan jaringan telekomunikasi sareng sistem distribusi kakuatan. Upami anjeun ngagaduhan sarat produk anu aya hubunganana, kantun surélék atanapi nelepon kami.

sdgsg