Bengkel ngolah logam

Jalur Jera ngagaduhan pengolahan logam. Kami ngalakukeun R&D sareng ngembangkeun produk anu aya hubunganana sareng produksi ku téknologi ieu.

Dina bengkel ngolah logam kami ngahasilkeun suku cadang pikeun:

Pita baja -Stainless

-Overhead tegangan LV ABC clamp

-Gantung LV ABC clamp

-Figure 8 serat optik jepitan kabel

-Kurung kurung sareng kait

-Sambungkeun piercing konektor

Kami ningal, motong, ngeboran logam ngabentuk bahan baku sapertos stainless steel, aluminium, tambaga, kuningan sareng sajabana Sadaya bahan baku diperiksa numutkeun ISO 9001: 2015, sareng sarat internal urang.

Ngaliwatan téknologi ieu, jera line sanggup ngembangkeun produk anyar atanapi ngarobih kisaran produk ayeuna supados langkung kompetitif, sareng tiasa nyayogikeun palanggan anu nawiskeun anu wajar sareng kualitas unggul.

Kami ningkatkeun fasilitas produksi sareng ngagaduhan kabijakan solusi pamrosésan anu éfisién sareng otomatisasi.

Maksud kami nyaéta ngadamel sareng nyayogikeun produk anu komprehensif sareng dipercaya pikeun palanggan dina pangwangunan jaringan telekomunikasi sareng sistem distribusi kakuatan. Punten kersa ngahubungi kami pikeun kerjasama langkung jauh, dipiharep urang tiasa ngawangun hubungan jangka panjang anu bisa dipercaya.

asdgsg