Lokakarya cetakan palastik

Garis Jera gaduh langkung ti 16 cetakan injeksi palastik. Cetakan suntikan ngahasilkeun bagian plastik tina produk palastik serat JERA. Prosés suntikan plastik mangrupikeun prosés manufaktur pikeun ngahasilkeun bagian ku nyuntikkeun bahan cair kana kapang. Terus ngahasilkeun ngahususkeun suku cadang pikeun produk urang. Kami ngalakukeun R&D sareng ngembangkeun produk anu aya hubunganana sareng produksi ku téknologi ieu.

Lokakarya cetakan injeksi palastik serat Jera nyababkeun ngahasilkeun bagian-bagian palastik pikeun:

-KALING jangkar clamp, clamp wedge sareng clamp suspénsi

-kawat kabel kabel turun

-Fiber kotak optik sareng panutupan

-Sambungna piercing listrik

-Kurung kawat LEMBUR

-Fiber adaptor kabel optik

-LV abc cangkir tungtung

-Klem listrik voltase handap

Bahan baku anu digunakeun pikeun suntikan plastik nyaéta polimér sapertos Nylon, ABC, PC, PP, sareng sajabana. Sadaya bahan baku ieu anu nuju ditilik ningali kana standar ISO 9001: 2015, sareng sarat internal urang.

Ku ngagunakeun téknologi ieu, serat Jera ngagaduhan kamampuan pikeun nalungtik sareng ngararancang produk énggal sareng ngalakukeun sababaraha produk anu diperyogikeun pelanggan dumasar kana rentang-rentang ayeuna urang. Éta ngajantenkeun serat Jera ngagaduhan kisaran produk anu lega pikeun nyugemakeun sarat anu béda pikeun palanggan. Sareng produk JERA janten langkung kompetitif di pasar

Kalayan cetakan suntikan ieu, urang tiasa ngahasilkeun bagian suntikan sadayana ku nyalira. Éta ngahémat biaya sareng ngajantenkeun harga hijian produk langkung saing, sareng urang tiasa sacara gampil ngatur kualitas ku nyalira.

Ngaronjatkeun poean fasilitas produksi sareng solusi pikeun ningkatkeun éfisiénsi ngajantenkeun JERA ningkatkeun dinten ka dinten.

Misi kami nyaéta nyayogikeun palanggan sareng solusi pikeun ngawangun jaringan telekomunikasi. Punten kersa ngahubungi kami pikeun kerjasama langkung jauh, dipiharep urang tiasa ngawangun hubungan jangka panjang anu bisa dipercaya.

asf