Bengkel ngabentuk pers

Serat Jera gaduh langkung ti 10 tekanan parangko. Téknologi mencét nyaéta prosés nempatkeun logam lambar datar dina bentuk kosong atanapi coil kana bentuk pers, teras ngarobihnya (ku cara ngabengkokkeun, ngabentongkeun, nyulam, nyusun sareng sajabana) pikeun nyocogkeun ukuran sareng bentuk paéh, sareng bahan na teras ngajaga bentuk éta salamina. Kami ngalakukeun R&D sareng ngembangkeun produk anu aya hubunganana sareng produksi ku téknologi ieu.

Kami ngadamel bagian-bagian logam pikeun produk ieu di bengkel pencét stamping:

-Fiber optik jangkar klem pikeun inohong 8 kabel

-Fiber optik boxed

Panutupan serat-optik

-Sisukan voltase low konektor tindik piercing

-Klem jangkar pikeun kabel listrik

-Flat drop wire clamp sareng kawat clamp

-Gesper baja steel

-Fiber optik kabel slack gudang bracket

-Lain klip, thimbles, gantungan

Bahan baku pikeun pencét stempel biasana mangrupikeun gumpalan waja, sapertos stainless steel SUS 201, SUS 304, waja Karbon, Aluminium, Tambaga, Kuningan dll.

Sadaya bahan dipariksa numutkeun standar ISO 9001: 2015, sareng syarat internal JERA.

Kalayan pencét tekenan ieu, serat Jera ngagaduhan kamampuan pikeun nalungtik sareng ngararancang produk énggal sareng ngalakukeun sababaraha produk anu diperyogikeun palanggan dumasar kana rentang-rentang ayeuna urang. Éta ngajantenkeun serat Jera ngagaduhan kisaran produk anu lega pikeun nyugemakeun sarat anu béda pikeun palanggan. Sareng produk JERA janten langkung kompetitif di pasar

Ku ngagunakeun téknologi pers anu ngabentuk ieu, urang tiasa ngahasilkeun bagian-bagian logam ku nyalira. Éta ngahémat biaya sareng ngajantenkeun harga hijian produk langkung saing, sareng urang tiasa sacara gampil ngatur kualitas ku nyalira.

Misi kami nyaéta nyayogikeun palanggan sareng solusi pikeun ngawangun jaringan telekomunikasi. Punten kersa ngahubungi kami pikeun kerjasama langkung jauh, dipiharep urang tiasa ngawangun hubungan jangka panjang anu bisa dipercaya.

sfdfsdaf