Bengkel majelis Prodcut

Serat Jera gaduh 3 majelis dina lokakarya majelis. Kaseueuran produk anu urang hasilkeun diwangun ku 4 atanapi langkung suku cadang. Produk réngsé kedah dirakit dina garis produksi, teras ngalakukeun paking. Kami nganggo téknologi sistem conveyor pikeun nyepetkeun épisiénsi perakitan kami

Dina bengkel majelis kami ngarakit:

Kotak -FTFT sareng panutupan sambatan FTTH

-Lembur kabel jangkar sareng gantung jepitan

-tutupan kawat jepitan

-Klem listrik jangkar clamp

-Klem gantung kabel tegangan-handap

-Sambungkeun piercing konektor

-Shear sirah kabel lugs sareng panyambungna

Kami gaduh 7 léngkah nuju garis pamasangan anu épéktip:

Organisasi prosés lokakarya
Pembagian kerja majelis jelas
Pasang bengkel
Pasang dirakit
Sawala ngeunaan metode pamutahiran umum
Desain kaayaan anu diperyogikeun
Laksanakeun dimimitian

Serat Jera nganggo sistem conveyor nalika urang ngempelkeun barangna. Sistem ieu tiasa ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngahémat biaya produksi pabrik. Éta ogé tiasa ngahemat jumlah padamel produksi dugi ka tingkat anu tangtu sareng ngawujudkeun tingkat produksi otomatis.

Maksud kami nyaéta ngadamel sareng nyayogikeun produk anu komprehensif sareng dipercaya pikeun palanggan dina pangwangunan jaringan telekomunikasi sareng sistem distribusi kakuatan. Punten kersa ngahubungi kami pikeun kerjasama langkung jauh, dipiharep urang tiasa ngawangun hubungan jangka panjang anu bisa dipercaya.

sag