Bengkel alat produksi

Kami serat Jera ngagaduhan desain kapang urang sorangan, pembuatan kapang sareng lokakarya pengolahan kapang.

Moulding mangrupikeun blok anu suwung anu dieusi ku bahan cair atanapi anu gampang dibungkus sapertos palastik, gelas, logam atanapi bahan baku keramik. Cetakan mangrupikeun pasangan anu matak. Salaku pabrik, langkung merenah pikeun ngagaduhan lokakarya cetakan nyalira, supados tiasa ngalereskeun sareng ngarakit cetakan waja gancang-gancang teras ngabantosan jalur produksi kalayan éfisién.

Dina bengkel citakan, urang biasana ngalakukeun bagian kapang pikeun produk:

-Prastik kapang nyuntik produk

-Pencét ngabentuk produk

-Aluminum casting casting produk

-Sink produk casting casting

-Hawat listrik ngawangun cekelan

Kalayan lokakarya cetakan ieu, jera tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal atanapi ngadamel kisaran produk anu ayeuna khusus numutkeun kabutuhan klien. Sareng pabrik urang tiasa langkung kalapa, sareng tiasa nyayogikeun palanggan kami harga kalapa sareng produk kualitas anu unggul.

Maksud kami nyaéta ngadamel sareng nyayogikeun produk anu komprehensif sareng dipercaya pikeun palanggan dina pangwangunan jaringan telekomunikasi sareng sistem distribusi kakuatan. Kami ngadamel sadaya produk anu aya hubunganana sareng ka palanggan kami dina pangwangunan jaringan telekomunikasi sareng sistem distribusi kakuatan. Upami anjeun ngagaduhan sarat produk anu aya hubunganana, kantun surélék atanapi nelepon kami.

asfge