Produk Kami

Serat Patch Optik Patch

Tali serat optik serat sanés anu disebat serat optik patch jumper mangrupikeun salah sahiji komponén anu umum di jaringan serat optik.

Mangrupikeun kabel serat optik anu diakhiri ku konektor serat optik dina dua tungtung anu ngamungkinkeun janten gancang sareng gampang nyambung kana pamancar optik, panarima, kotak PON sareng alat-alat télékomunikasi sanés nalika solusi FTTX.

Éta mangrupikeun sababaraha jinis konektor serat optik, sapertos SC, FC, LC, ST, E2000, sareng aranjeunna ogé tiasa didamel tina bahan anu béda dumasar kana modeu kabel serat, struktur kabel, jinis konektor, jenis polishing konektor sareng ukuran kabel. Palanggan tiasa milih konfigurasi anu béda gumantung kana saratna.

Punten ngahubungi kami pikeun detil langkung seueur ngeunaan kabel patch serat optik éta.