Produk Kami

Serat optik PLC splitter

Pedaran pondok:

Inpormasi produk Serat optik PLC (Planar lightwave circuit) splitter sanés anu disebat blockless serat PLC splitter, mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi gelombang gelombang optik silika pikeun ngadistribusikaeun sinyal optik ti Kantor Pusat (CO) ka sababaraha lokasi anu kasohor. Serat optik splitter mangrupikeun produk ODN anu cocog pikeun jaringan PON anu tiasa dipasang dina kasét pigtail, instrumen uji sareng sistem WDM, anu ngaminimalkeun padamelan luar angkasa. ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Inpormasi produk

    Serat optik PLC (Planar lightwave circuit) splitter sanés anu disebatkeun serat blockless PLC splitter, mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi gelombang gelombang optik silika pikeun ngadistribusikaeun sinyal optik ti Kantor Pusat (CO) ka sababaraha lokasi anu langkung saé. 

    Serat optik splitter mangrupikeun produk ODN anu cocog pikeun jaringan PON anu tiasa dipasang dina kasét pigtail, instrumen uji sareng sistem WDM, anu ngaminimalkeun padamelan luar angkasa.

    Fitur konci:

    Leungitna sisipan rendah (IL)
    Leungitna gumantung polarisasi rendah (PDL)
    Struktur kompak ngamungkinkeun dilarapkeun ku sababaraha kotak bérés
    Gampang sareng murah pamasangan FTTH
    Stabilitas lingkungan anu saé
    Harga kalapa

    Spésifikasi téknis:

    Jenis

    1 × 2

    1 × 4

    1 × 8

    1 × 16

    1 × 32

    1 × 64

    Panjang gelombang operasi (nm)

    1260-1650

    Kandel serat optik, mm mmmm

    0,9

    Jinis serat optik

    G657A1, G657A2

    Jinis adaptor

    SC

    Jenis Polandia

    APC

    Leungitna sisipan (dB)

    Khas

    3.6

    7.2

    10.5

    13.5

    17

    19.5

     

    Maksimal

    3.8

    7.4

    10.7

    13.8

    16.8

    21

    Saragam (dB)

    Khas

    0.4

    0,5

    0.6

    1

    1

    2

     

    Maksimal

    0.6

    0.6

    0,8

    1.2

    1.5

    2.5

    Karugian Gumantung Polarisasi (dB)

    Khas

    0,1

    0,1

    0,15

    0,2

    0,2

    0,2

     

    Maksimal

    0,15

    0,15

    0,25

    0.3

    0.3

    0.3

    Loss gumantungna panjang gelombang (dB)

    Khas

    0,1

    0,1

    0,15

    0.3

    0.3

    0.3

     

    Maksimal

    0,2

    0.3

    0.3

    0,5

    0,5

    0,5

    Kaleungitan balik (dB)

    Maksimal

    55/50

    Diréktipitas (dB)

    Maksimal

    55

    Suhu operasi ℃

    -20 dugi ka 85

    Suhu panyimpenan ℃

    -40 dugi ka 85

    Panjang serat optik (m)

    0,5, 1.0, 1.5

     

    Daérah aplikasi:

    Instalasi panto FTTH jero rohangan sareng luar

    Jaringan optik pasip (PON)

    Sistem sensing serat optik

    The splitter PLC blockless tiasa ngijinkeun panganteur jaringan GPON kanggo dibagi diantara seueur palanggan sareng ngamungkinkeun panyadia jasa ngaktipkeun aplikasi anu intensif lebar band. Splitter blockless gaduh ukuran alit, anu mangrupikeun pilihan panengah antara volume miniaturisasi sareng perlindungan serat anu dipercaya. Ieu cocog pikeun dipasang dina desain sistem anjeun sareng pabrik PLC splitter anu kami tawarkeun nyaéta: 1 × 2, 1 × 4, 1 × 8, 1 × 16, 1 × 32,1 × 64.

    Paket splitter PLC ieu nyaéta kotak karton saderhana. Métode pakét palét sayogi ogé, parios langkung detil kalayan penjualan kami.

    Garis Jera beroperasi numutkeun ISO 9001: 2015, ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngajual ka langkung ti 40 nagara sareng daérah sapertos CIS, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, sareng Asia.

    Kami nyayogikeun aksésoris kabel serat optik pikeun konstruksi FTTH sareng nyayogikeun sadayana alat asesoris pikeun palanggan, sapertos kabel serat optik, kabel jepit, kabel bracket, serat optik kotak bérésna, adaptor, tambalan kabel sareng sajabina.

    Wilujeng ngahubungi kami ngeunaan Harga splitter PLC serat optik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami