Produk Kami

Serat optik PLC Splitter

Serat optik PLC splitter, ogé disebat planar waveguide ciruit splitter, mangrupikeun parangkat anu dikembangkeun pikeun ngabagi hiji atanapi dua sinar sinar sinar cahaya atanapi ngagabungkeun sababaraha sinar cahaya kana hiji atanapi dua sinar cahaya. Éta alat khusus sareng ngagaduhan seueur terminal input sareng output anu seueur dianggo dina jaringan optik pasip (GPON, FTTX, FTTH).

PLC splitter nyayogikeun solusi sebaran cahaya murah sareng stabilitas sareng reliabilitas anu luhur, jumlah konektor anu ditutupan nyaéta 1 * 2, 1 * 4, 1 * 8, 1 * 16, 1 * 32, 1 * 64 SC / APC atanapi SC / UPC.

Jera nyayogikeun splitter kabel serat optik kalebet:
 
1) Serat optik PLC Kasét splitter
2) Mini PLC Kasét splitter
3) PLC splitter, modul ABS
4) splitter bulistir PLC splitter (Blockless PLC splitter)
 
Jera kasét PLC splitter kalayan performa anu konsisten, leungitna Insertion optik low, leungitna gumantung polarisasi low, reliabilitas luhur sareng stabilitas, ciri lingkungan sareng mékanis anu unggul, sareng instalasi gancang.

Nyanghareupan pamundut paningkatan anu langkung luhur tina bandwidth anu langkung luhur, urang peryogi instalasi gancang, splitter PLC anu dipercaya pikeun nyayogikeun tautan serat optik salami FTTX sareng PON jaringan. Splitter PLC ngamungkinkeun pangguna nganggo antarbeungeut jaringan PON tunggal, ngamaksimalkeun kapasitas pangguna jaringan serat optik, sareng nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun tukang jaringan.

Punten kersa ngahubungi ton kanggo inpormasi ka hareup.