• Jera Line Has Attended The 22th Cioe In Shenzhen

    Jera Line parantos ngiringan acara ka-22 di cioe

    Jalur Jera nembé waé ngiringan CIOE 2020 (The 22nd China International Optoelektronic Exposition) di Shenzhen ti 9 Séptémber ~ 11th 2020. Kali ieu urang nyandak produk anyar kami Fiber optik cable hook YK-07, ADSS drop clamp PA-01, New FTTH Cable , Kotak terminal serat optik FODB-8A.1 pikeun paméran sareng ...
    Maca deui
  • Ftth Cable Has Passed Iec 60794-1-2 E1A Test

    Kabel Ftth Tos Lulus Tés Iec 60794-1-2 E1A

    Kami bagja ngumumkeun yén kabel kami FOC-R-LSZH (BB) -1xG657A1-3.0 parantos lulus uji tarik IEC 60794-1-2 E1A sareng ngahontal 1300N. Éta hartosna yén kabel kami ngagaduhan kinerja tarik anu hadé sareng tiasa nyayogikeun syarat-syarat konsumén pikeun tegangan dina pangwangunan jaringan. Internasional Elec ...
    Maca deui