Grup Produk

Produk Patali Serat Optik Kalayan Kualitas Terpercaya Sareng Harga Kompetitif

Tentang Kami

Produk Kabel Serat Optik Kalayan Kualitas Terpercaya Sareng Harga Kompetitif Ti Pabrik

Didirikeun taun 2012, Yuyao Jera Line Fitting Co., Ltd.mangrupikeun pabrik anu berkembang, pabrik anu nuju berkembang, anu ngahasilkeun solusi lengkep produk pikeun kabel serat optik dikedalkeun ku téknologi FTTX sareng FTTH dina aplikasi jero taneuh jero rohangan. Pabrik Jera ngagaduhan infrastruktur fasilitas anu komprehensif pikeun ngahasilkeun komponen kabel serat optik pikeun pangwangunan jaringan telekomunikasi.

Kisaran produk konci kami kalebet:

● Serat optik FTTH sareng kabel ADSS

● FTTH drop clamp, FTTH drop wire kurung.

● Klem serat optik sareng kurung pikeun ADSS sareng Gambar 8 kabel utusan.

● Kotak bérés serat optik, FTB

● panutupan sambatan serat optik. FOSC

● Pakem kawat hélik Helical pikeun ADSS sareng kabel utusan Gambar 8.

● Patali sareng produk optik distribusi jaringan optik serat pasip, dilarapkeun dina konstruksi jaringan FTTx.

Naha Pilih Kami

  • 2f43e5a31
  • b02c9773
  • 19f90aab1
  • 544d2d3a1
  • 96982e58