Wengkuan Tés Laboratorium

Garis Jera komitmen pikeun ngahasilkeun produk serat optik kualitas luhur sareng dipercaya pikeun konsumén urang. Kami henteu ngan ukur paduli fasilitas produksi tapi ogé uji kinerja produk. Alat uji coba paling lengkep sareng diperyogikeun sareng alat ukur anu dilengkepan di laboratorium internal jera pikeun uji kualitas unggal dinten atanapi uji kinerja produk anu énggal.

Kami gaduh insinyur anu berpengalaman pikeun neraskeun sareng ngoperasikeun uji coba kinerja produk atanapi asesoris anu patali pikeun minuhan sababaraha sarat ti konsumén. Ogé dina prosés pamekaran produk énggal, kami ogé bakal nganggo alat-alat anu relevan pikeun nguji kinerja produk pikeun minuhan standar kualitas. Sadaya pencapaian produk kami didasarkeun kana know-hows kami, anu lahir tina pangalaman tés anu kawéntar sareng kanyaho produk.

Jera sanggup ngaéksekusi séri tés jinis anu patali standar pikeun produk kabel serat optik:

1) Tés listrik diéléktris dina cai

2) UV sareng uji sepuh suhu

3) Tés sepuh korosi

4) Tés kakuatan tarik akhir

5) Tés sirah torsi sirah

6) Tés pangaruh mékanis

7) Tés perakitan suhu rendah

8) Tés sepuh listrik

9) Tés kandel Galvanisasi

10) Tés karasa bahan

11) Tés tahan seuneu

12) Tés sisipan sareng karugian

13) Tés refleksi inti optik serat

14) Tés sapédah suhu sareng asor

Sadaya produk serat optik sareng asesorisna lulus tés séri numutkeun IEC 61284 sareng 60794.

Wilujeng ngahubungi kami, anjeun bakal kéngingkeun seueur produk kalayan kualitas anu dipercaya, harga kalapa, pangiriman panggancangna sareng jasa sumanget!