Tés sepuh korosi

Tés sepuh korosi anu sanés disebut tés kamar asin. Tés simulasi kaayaan cuaca anu béda, kalembaban anu luhur, korosi agrésip, suhu luhur pikeun nganalisis résistansi korosi produk atanapi suku cadang logam. Tés ieu ngabantosan urang pikeun nalungtik kualitas produk atanapi bahan pikeun mastikeun yén produk urang tiasa tiasa diterapkeun dina kaayaan iklim anu bénten-bénten.

Kami neraskeun tés ieu dina produk di handap

-KAPAN serelek kawat jepitan

-Aluminum kurung kabel LV ABC

-Stainless band baja

-Gesper baja steel

-Aksésori logam relevan

Ruang tés dibentuk sacara otomatis, anu tiasa nyingkahan kasalahan manusa pikeun mastikeun kaaslianana sareng presisi percobaan. Tés simulasi caket kaayaan cuaca laut dimana ngagaduhan bahan Korosif: natrium klorida sareng éta bakal ngarusak fittings logam. Tés ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling penting pikeun perlengkapan logam, sapertos kabel bola tegangan, sareng cangkang jepitan tegangan, bagéan logam tina panutupan sambatan serat optik.

Korosi, suhu, babandingan kalembaban sareng waktos gaduh nilai anu béda-béda numutkeun standar EN 50483-4: 2009, NFC33-020, DL / T 1190-2012 pikeun aksésoris distribusi listrik, sareng IEC 61284 pikeun kabel serat optik overhead, sareng aksesoris.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

dsiogg