Tés réfléksi inti optik serat

Tés refleksi inti serat optik dilanjutkeun ku Optical Time Domain Reflectometer (OTDR). Mangrupikeun alat anu dianggo pikeun persis ngadeteksi sesar dina tautan serat optik jaringan komunikasi. OTDR ngahasilkeun pulsa dina serat pikeun diuji kalepatan atanapi cacat. Kajadian anu béda dina serat nyiptakeun paburencay deui Rayleigh. Pulsa dipulangkeun ka OTDR sareng kakuatanana teras diukur sareng diitung salaku fungsi waktos sareng direncanakeun salaku fungsi manjang serat. Kakuatan sareng sinyal anu dikedalkeun nyarioskeun tentang lokasi sareng intensitas sesar anu aya. Henteu ngan ukur perawatan, tapi ogé jasa pamasangan jalur optik ngamangpaatkeun OTDRs.

OTDR gunana pikeun nguji integritas kabel serat optik. Éta tiasa mastikeun leungitna sambatan, ngukur panjang sareng mendakan kalepatan. OTDR ogé biasa dipaké pikeun nyiptakeun "gambar" kabel serat optik nalika énggal dipasang. Teras, babandingan tiasa dilakukeun antara tilas aslina sareng tilas kadua anu dicandak upami aya masalah. Nganalisis tilas OTDR sok dilakukeun langkung gampil ku ngagaduhan dokuméntasi tina tilas aslina anu didamel nalika kabel dipasang. OTDR nunjukkeun ka anjeun dimana kabel-kabelna ditamatkeun sareng mastikeun kualitas serat, konéksi sareng campuran. Lacak OTDR ogé dianggo pikeun ngungkulan masalah, sabab éta tiasa nunjukkeun dimana putusna serat nalika ngambah dibandingkeun sareng dokuméntasi pamasangan.

Jera neraskeun tés kabel serelek FTTH dina panjang gelombang (1310,1550 sareng 1625 nm). Kami nganggo OTDR YOKOGAWA AQ 1200 dina tés kualitas ieu. Nalungtik kualitas kabel kami pikeun mastikeun yén palanggan urang tiasa nampi produk anu minuhan sarat kualitas.

Kami ngalakukeun tés ieu dina unggal kabel anu kami hasilkeun.
Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.
Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

dsggsdf