Tés tahan seuneu

Tés résistansi seuneu anu sanés disebut tés seuneu tahan dipaké pikeun mastikeun kasalametan seuneu produk atanapi bahan urang sareng pikeun ngukur sarat réspon seuneu. Perlu pikeun urang ngalakukeun tés ieu pikeun mariksa résistansi seuneu, khususna produk anu kedah diterapkeun dina lingkungan anu ekstrim.

Jera neraskeun tés ieu dina produk di handap

-Sélér serat serelek

-Sambungkeun piercing konektor (IPC)

Tés tahan seuneu dioperasikeun ku tungku nangtung numutkeun standar IEC 60332-1, standar IEC 60332-3. Alat tés parantos dibentuk sacara otomatis, anu tiasa nyingkahan kasalahan manusa pikeun mastikeun kaaslianana sareng presisi percobaan.

Kami nganggo tés standar ieu pikeun produk énggal sateuacan diluncurkeun, ogé pikeun kadali kualitas sadidinten, pikeun mastikeun yén palanggan urang tiasa nampi produk anu nyumponan sarat kualitas.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

aggdsg