Tés kandel galvanisasi

Fittings hardware waja anu galvanis gaduh résistansi korosi dina permukaan. Éta nganggo éléktrolisis pikeun ngawangun seragam, padet, beungkeut logam atanapi deposit alloy dina permukaan workpiece. Sareng ngukur uji ketebalan galvanis anu digunakeun pikeun mastikeun kualitas panyalindungan séng pikeun mastikeun produk gaduh panyalindungan anu leres dina kaayaan cuaca anu béda.

Jera neraskeun tés dina produk di handap

-Kursa garis overhead tegangan luhur

-Kurung serat optik

-Kurung voltase rendah kurung udara

-Polymer insulator fittings bola

-Klem voltase OHL low clamp

-Klem kabel serat optik

-Sambungkeun piercing konektor (IPC)

Pangujian dioperasikeun ku tolok éléktronik, metode tés urang dumasar kana CENELEC, EN 50483-4: 2009, NFC 33020, DL / T 1190-2012 pikeun aksésoris distribusi listrik.

Kami nganggo tés standar ieu pikeun produk énggal sateuacan diluncurkeun, ogé pikeun kadali kualitas sadidinten, pikeun mastikeun yén palanggan urang tiasa nampi produk anu nyumponan sarat kualitas.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

sddfgsdg