Tés sisipan sareng rugi mulang

Kaleungitan sinyal, anu lumangsung sapanjang panjang tautan serat optik, disebut leungitna sisipan, sareng tés leungitna sisipan nyaéta pikeun ngukur karugian lampu nembongan dina inti serat optik sareng sambungan kabel serat optik. Ukuran jumlah lampu anu dibayangkeun deui kana sumberna disebat tes rugi balik. sareng karugian sisipan sareng rugi balik sadayana diukur dina desibel (dBs).

Paduli jinisna, nalika sinyal ngalangkungan sistem atanapi komponén, leungitna kakuatan (sinyal) henteu tiasa dicegah. Nalika lampu nembus serat, upami karugian alit pisan, éta moal mangaruhan kualitas sinyal optik. Beuki luhur karugian, turun jumlahna kagambar. Ku alatan éta, beuki luhur leungitna balikna, handap réfléksi sareng langkung hadé hubunganna.

Jera neraskeun tés dina produk di handap

-Sélér serat serelek

-Adaptor optik serat

-Fiber patch patch optik

-Fiber pigtails optik

-Fiber splitter PLC optik

Pikeun uji sambungan inti serat dioperasikeun ku standar IEC-61300-3-4 (Métode B). Prosedur IEC-61300-3-4 (Métode C) standar.

Kami nganggo alat uji dina uji kualitas unggal dinten kami, Pikeun mastikeun palanggan kami tiasa nampi produk anu minuhan sarat kualitas. Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

sdgsg