Tés karasa bahan

Tés ngukur karasa dipaké pikeun mastikeun yén produk atanapi bahan tiasa nolak pangaruh mékanis nalika dipasang atanapi dianggo sareng produk anu sanés. Mangrupikeun salah sahiji indéks penting pikeun ngadeteksi sipat bahan, tés karasa tiasa ngagambarkeun béda dina komposisi kimia, struktur jaringan sareng téknologi pangobatan bahan.

Tujuan utama tés karasa nyaéta pikeun nangtoskeun kasaluyuan bahan pikeun aplikasi anu ditangtoskeun. Bahan umum sapertos waja, plastik, pita ngagaduhan résistansi kana deformasi, bending, kualitas tapak, tegangan, piercing.

Jera neraskeun tés ieu dina produk di handap

-Klem optik serat

-Lengkapan volt volt luhurna

-Lugs tegangan bobo sirah geser tegangan handap sareng panyambungna

-Klemper voltase rendah DC

-Sambungkeun piercing konektor (IPC)

-Kurung voltase rendah kurung udara

-Fiber buleud distribusi serat

-Kurung KALIMUT

-Kabét leupaskeun serat optik

-Fiber panutupan splice optik

Kami nganggo mesin uji coba karasa sacara manual rockwell pikeun nguji produk sareng bahan logam ferrous, ogé nganggo mesin uji kekerasan basisir pikeun nguji bahan palastik sareng pita.

Kami nganggo alat uji dina uji kualitas unggal dinten kami, sahingga palanggan tiasa nampi produk anu minuhan sarat kualitas. Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

dhd