Tés pangaruh mékanis

Tés pangaruh mékanis (IMIT) anu sanés disebut tés kejutan mékanis, tujuan tés ieu pikeun nangtoskeun naha pasipatan produk bakal dirobih nalika produkna ngalaman sababaraha pangaruh dina suhu normal. Ngaliwatan uji ieu urang tiasa nalungtik stabilitas produk urang salami transportasi atanapi instalasi.

Jera preforms tés dina produk di handap

-Sambungkeun piercing konektor (IPC)

-Klem kabel KALIMUT

-Lug, tengah sareng tegangan tinggi geser sirah baud lug.

-Fiber bérés terminasi serat, sockets

-Fiber panutupanana sambatan optik

Pangujian épék sakedap sareng ngarusak, karusakan teu kedah kajantenan mangaruhan kinerja produk anu leres dina suhu. Majelis produk tiasa ditempatkeun dina alat uji sareng uji pikeun tabrakan ti luhur sareng ti gigir, ku tempat logam sareng jangkungna jisim anu bénten-bénten, beurat Silindris ragrag sacara bébas ngalangkungan jarak anu ditunjukkeun sareng dash produk anu diuji.

Standar tés urang numutkeun ka CENELEC, EN50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T 1190-2012 pikeun aksésoris distribusi listrik, sareng IEC 61284 pikeun kabel serat optik overhead, sareng asesoris. Kami nganggo tés standar ieu pikeun produk énggal sateuacan diluncurkeun, ogé pikeun kadali kualitas sadidinten, pikeun mastikeun yén palanggan urang tiasa nampi produk anu nyumponan sarat kualitas.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

odsog