Tés sapédah suhu sareng asor

Tés sapédah suhu sareng asor dianggo pikeun nguji sareng nangtoskeun parameter sareng kinerja produk atanapi bahan ngalangkungan parobihan suhu sareng kalembaban sapertos dina suhu luhur sareng kalembaban atanapi suhu handap sareng kalembaban.

Parobihan lingkungan dina hal sapertos suhu sareng kalembaban mangaruhan pisan kana matéri sareng kinerja produk. Kami nyiapkeun tés ieu ku cara neuleumkeun produk atanapi asesoris dina lingkungan ponggawa, ngalaan produk kana suhu luhur anu ekstrim, laun ngirangan kana suhu anu handap, teras balik deui ka suhu anu luhur. Siklus ieu tiasa diulang dina kasus uji reliabilitas atanapi sarat konsumén.

Jera neraskeun tés ieu dina produk di handap

-KALINDUNGAN serat serelek optik

-Sambungkeun piercing konektor (IPC)

-KAPAN gulung kabel jepitan

-Klem udara atanapi ngalereskeun pangrojong

-ABS kabel clamp

Tés standar standar nyaéta ningali IEC 60794-4-22, EN-50483: 4, NFC-33-020, NFC-33-040.

Kami ngajual produk ka langkung ti 40 nagara di dunya, sababaraha nagara ngagaduhan suhu anu tinggi atanapi handap anu ekstrem, sapertos Kuwait sareng Rusia. Ogé sababaraha nagara gaduh hujan anu teras-terasan sareng kalembaban anu luhur sapertos Pilipina. Urang kedah pastikeun yén produk urang tiasa dilarapkeun dina kaayaan cuaca anu béda sareng tés ieu tiasa janten ujian anu saé pikeun kinerja produk.

Ruang tés simulasi kaayaan cuaca anu bénten-bénten, kisaran suhu anu tiasa diatur tina alat-alatna nyaéta + 70 ℃ ~ -40 ℃ sareng kisaran asor nyaéta 0% ~ 100%, anu ngaliput lingkungan anu paling kasar di dunya. Kami ogé tiasa ngendalikeun tingkat suhu atanapi kalembaban naék sareng turunna. Syarat uji ngeunaan suhu atanapi kalembaban tiasa dipidamel pikeun nyingkahan kasalahan manusa sareng mastikeun kaaslian sareng akurasi ékspérimén.

Kami ngalakukeun tés ieu pikeun produk énggal sateuacan diluncurkeun, ogé pikeun kontrol kualitas sadidinten.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

sdgssgsdg