Tés kakuatan tarik akhir

Tés kakuatan tarik akhir anu sanés disebut tés tarik mékanis maksimal anu dianggo pikeun ngukur kamampuan nahan seueur produk mékanis.

Ieu mangrupikeun tés mékanis dimana kakuatan narik diterapkeun kana bahan tina dua sisi dugi ka sampel ngarobih bentukna atanapi rusak. Éta mangrupikeun tés anu umum sareng penting anu nyayogikeun rupa-rupa inpormasi ngeunaan matéri anu diuji, kalebet perpanjangan, titik ngahasilkeun, kakuatan tarik, sareng kakuatan pamungkas bahan.

Jera neraskeun tés ieu dina produk di handap

-Klem gantung garis Kutub

-Cengkraman lalaki anu dirombak

-ADSS galur tungtung maot

Pita baja -Stainless

-Klem drop handap

-Kepit galur

Tés ketahanan alat uji tegangan gagal dina setrés mékanis sareng termal kalayan setrés osilasi ngagaduhan nilai anu béda-béda numutkeun standar EN 50483-4: 2009, NFC33-020, DL / T 1190-2012 pikeun aksésoris distribusi listrik, sareng IEC 61284 pikeun serat optik overhead kabel, sareng asesorisna.

Kami nganggo tés standar ieu pikeun produk énggal sateuacan diluncurkeun, ogé pikeun produksi sadidinten, pikeun mastikeun yén palanggan urang tiasa nampi produk anu nyumponan sarat kualitas.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

asgerg