Uji sepuh sareng suhu

Uji sepuh UV sareng suhu anu sanés disebut tés sepuh iklim pikeun nalungtik kualitas bahan atanapi produk upami aranjeunna cocog sareng fungsionalitas anu dipiharep sareng hirupna. Tés ieu simulate kaayaan cuaca anu béda, sapertos kalembaban anu luhur, radiasi UV tinggi sareng suhu luhur.

Kami neraskeun uji coba dina ampir sadaya produk kabel overhead

-Sambung konektor tindik

-Klem jangkar

-Kabel serat optik

-Fiber panutupanana sambatan optik

-Fiber buleud distribusi serat

-KAPAN serelek kabel jepitan

Ruang tés dibentuk sacara otomatis, anu tiasa nyingkahan kasalahan manusa pikeun mastikeun kaaslianana sareng presisi percobaan. Prosedur tés sepuh klimatis ngalibatkeun nempatkeun produk kana kamer kalayan asor presetting, radiasi UV, suhu.

Tes preformed ku belasan siklus tina naek sareng turun kriteria anu disebatkeun. Unggal siklus kalebet sababaraha jam kaayaan iklim agrésif. Sadayana dikawasa ku radiométer, térmométer sareng sajabana. Radiasi, suhu, babandingan kalembaban sareng waktos gaduh nilai anu bénten-bénten dumasar standar EN 50483-4: 2009, NFC33-020, DL / T 1190-2012 pikeun aksésoris distribusi listrik, sareng IEC 61284 pikeun overhead kabel serat optik, sareng asesorisna.

Kami nganggo tés standar ieu pikeun produk énggal sateuacan diluncurkeun, ogé pikeun kadali kualitas sadidinten, pikeun mastikeun yén palanggan urang tiasa nampi produk anu nyumponan sarat kualitas.

Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu patali sareng standar.

Wilujeng ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.

sjdafg