Produk Kami

Pakem Tungtung Mati

Pakem tungtung tungtung anu sanés disebutna Pakem kawat preformed, dikembangkeun pikeun dianggo dina jaringan telekomunikasi overhead atanapi jalur distribusi kakuatan listrik pikeun konduktor bulistir sareng terisolasi dina menara atanapi kutub kai.

Kisaran produk produk cengkraman tungtung maot kalebet:
 
1) Pakem kabel lalaki ADSS,
2) Pakem gantung kabel ADSS
3) Pakem kawat untaian.
 
Éta didamel tina beuleum panas beusi galvanis sareng ditutupan ku keusik sareng lem khusus pikeun ningkatkeun gesekan antara konduktor anu ngamankeun sareng jangkar kabel dina tiang udara.

Jera sanggup ngembangkeun cengkraman buntu dumasar kana spésifikasi kabel anjeun dina waktos anu singget sareng tanpa biaya tambahan.

Sadaya cengkraman buntu kami parantos diuji kalayan kolaborasi listrik sareng utilitas télékomunikasi pikeun mastikeun produk kami nyumponan sarat na tina klien kami. Laboratorium internal kami sanggup neraskeun séri tés jinis anu aya hubunganana sareng standar sapertos uji suhu + 70 ℃ ~ -40 and sareng uji asor, uji kakuatan tarik anu tungtungna, uji sepuh listrik sareng sajabana.

Jera mangrupikeun perusahaan anu nuju berkembang, urang nyéépkeun seueur waktos sareng tanaga pikeun ningkatkeun kisaran produk pikeun nyayogikeun sagala rupa sarat ti pasar global.

Punten kersa ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.