Produk Kami

Alat Serat Kabel Serat

Alat narik kabel serat hawa dirancang pikeun digunakeun dina konstruksi jalur kabel serat optik. Alat anu narik tiasa narik konduktor sacara manual atanapi mékanis. Daya tarik tiasa dirobih janten kakuatan clamping, sareng éta tiasa ngabantosan urang pikeun tegangan konduktor serat optik kalayan gampang. Alat-alat éta tiasa dianggo nalika konstruksi garis overhead FTTH atanapi peletakan kabel optik bawah tanah.

Alat pamasangan kabel serat optik umum diantarana:
 
1) Rodder saluran fiberglass, jinis kabayang
2) Kasét lauk rodér Fiberglass
3) Datang sareng cengkraman kawat
4) Dinamometer mékanis
5) Kaos kaki narik kabel
6) Katél kabel string overhead
7) Pancing tarik Ratchet
8) Garis narik puter
 
Alat anu kami suplai awét sareng stabilitas lingkungan anu hadé. Parabot dirarancang henteu aya ruksakna kabel serat optik sareng nyegah tina pengiriman nalika dipasang.

Punten ngahubungi kami pikeun detil langkung seueur perkawis alat serat kabel serat optik éta.