Produk Kami

Adaptor serat optik

Serat serat optik anu disebat serat optik gandeng mangrupikeun alat alit anu dianggo dina sistem serat optik kalayan hiji atanapi langkung serat input sareng hiji atanapi sababaraha serat kaluaran. Adaptor serat optik ngamungkinkeun kabel patch serat optik dipasang masing-masing atanapi dina jaringan ageung, ngamungkinkeun seueur alat komunikasi sakaligus. Kaseueuran sumebar, seueur diterapkeun dina jalur transmisi serat optik sareng sambungan pangguna akhir mil.

Adaptor serat optik Jera tiasa dilebetkeun kana tipena béda konektor optik dina kadua tungtung adaptor serat optik pikeun ngawujudkeun konvérsi antara interfaces anu béda sapertos FC, SC, ST, E2000, MPO, MTP, MU sareng sajabana.

Jear nyayogikeun produk kumplit tina adaptor optik serat kalayan unggul, kualitas stabil sareng harga kalapa. Punten ngahubungi kami pikeun detil langkung seueur ngeunaan adaptor.