Produk Kami

Serat Optik Cable Clamp Sareng Bracket

Garis Jera nyayogikeun solusi lengkep produk pikeun kabel serat serat optik pikeun pangembangan jaringan FTTx. Kami nyayogikeun rupi-rupi clamp sareng kurung pikeun ADSS atanapi leupaskeun kabel masang solusi.

Clamp kabel sareng bracket mangrupikeun hal anu penting pisan salami proyek telekomunikasi. Jera bakti diri pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk awét, hemat sareng dipercaya pikeun nyayogikeun sarat anu béda ti konsumén. Bahan utama pikeun clamp sareng kurung nyaéta tahan thermoplastic UV, waja galvanis, alloy aluminium, stainless steel.

Clamp sareng bracket anu saluyu kalebet:
 
1) Klem jangkar pikeun kabel ADSS
2) Klem gantung pikeun kabel ADSS
3) Klem jangkar pikeun kabel gambar-8
4) Klem gantung pikeun kabel gambar-8
5) Serelek jepitan pikeun kabel FTTH
6) Klem timah handap
7) Kurung jangkar sareng gantung
 
Kami nyayogikeun palanggan kalayan produk serat optik anu yakin pikeun nyayogikeun sababaraha sarat kalayan pangiriman tepat waktu sareng harga kalapa.

Sadaya rakitan kabel ngaluluskeun tés tarik, pangalaman operasi kalayan suhu mimitian tés, uji siklus hawa, uji sepuh, uji résistansi korosi jsb.

Unggal dinten urang ningkatkeun sababaraha produk kami asesoris kabel serat optik pikeun nangtung pikeun tantangan anyar pasar global. OEM ogé sayogi pikeun kami, punten haturkeun conto atanapi konfigurasi lengkep, urang tiasa ngitung biaya dina waktos anu singget pikeun anjeun.

Punten kersa ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.