Produk Kami

Kabel serat optik

Kabel serat optik, disebut ogé kabel serat optik mangrupikeun majelis anu dianggo pikeun mindahkeun inpormasi ngalangkungan pulsa cahaya. Kabel serat optik diwangun tina hiji atanapi langkung serat serat optik, dikuatkeun sareng dijagaan sareng bahan khusus kanggo ngagaduhan sipat fisik anu saé nalika konstruksi saluran telekomunikasi.

Serat optik mangrupikeun téknologi anu ngamungkinkeun cahaya ngumbara sapanjang tabung gelas ipis. Tabung kaca sareng diameter khusus, biasana 9/125 kanggo sambungan modeu tunggal. Serat anu dihasilkeun ku téknologi anu béda ngajamin nunjukkeun radius bending tina tabung standar G652D, G657 A1, G657 A2. Inti serat diserat ku warna anu béda-béda, anu ngajantenkeun gampang sambungan nalika kabel kabel splicing.

Jera ngagaduhan sababaraha jinis kabel anu gumantung kana daérah aplikasi, sapertos:
1) kabel serat optik garis utama
2) kabel serat optik serelek FTTH
3) Kabel serat optik distribusi jero rohangan
4) Saluran serat optik saluran
Béda jinis kabel diwangun ku komponén anu béda sareng dianggo pikeun aplikasi anu sanés. Sababaraha aplikasi nyungkeun buktina cai, kakuatan mékanis anu luhur, tahan UV sareng kami nguatkeun sababaraha bahan (Kawat waja, RFP, benang aramid, jelly, tabung PVC sareng sajabana) dina kabel pikeun ningkatkeun performasina.

Jera hasil ngahijikeun leyuran kabel serat optik pikeun GPON, FTTx, pangwangunan jaringan FTTH. Kabel optik urang tiasa diterapkeun dina puteran pusat atanapi rute mil terakhir pikeun gedong industri, karéta api sareng transportasi jalan, gedong industri, pusat tanggal sareng jsté.

Kabel kami diverifikasi di laboratorium pabrik atanapi laboratorium pihak ka-3, pamariksaan atanapi tés kalebet karugian sisipan sareng uji karugian pangulangan, uji kakuatan tarik, suhu sareng Uji Siklus Kelembaban, uji sepuh UV sareng sajabana anu numutkeun standar IEC-60794, RoHS sareng CE.

Jera nawiskeun sadayana aksésoris distribusi jaringan optik pasip anu aya hubunganana sapertos: kabel serat optik jepitan, serat serat optik pacth, panutupan sambatan serat optik, kotak terminasi serat optik sareng sajabana

Punten kersa ngahubungi kami pikeun inpormasi ka hareup!