Produk Kami

Kotak Serat Optik Serat

Kotak bérés serat optik anu sanés disebat kotak terminal serat optik mangrupikeun alat terminal kabel serat optik, hiji tungtung nyaéta kabel optik sareng anu sanésna buntut tina serat optik. Kotak bérés serat optik anu saé pikeun ngahijikeun kabel serat optik sareng pigtail, éta nyayogikeun perumahan anu aman sareng aman anu ngajagi sambungan serat optik sareng ngamungkinkeun pamariksaan sareng distribusi anu gampang dina jaringan komunikasi FTTx.

Kotak distribusi Jera didamel numutkeun peunteun panyalindungan IP, anu ngamungkinkeun kotak anu dianggo dina jero sareng luar. Ieu dianggo salaku titik terminasi pikeun kabel feeder pikeun ngahubung sareng kabel drop dina sistem jaringan komunikasi FTTx. Sambungan serat, pamisah, distribusi tiasa dilakukeun dina kotak ieu, sareng éta nyayogikeun panyalindungan padet sareng manajemén pikeun gedong jaringan FTTx.

Béda jenis kotak distribusi serat optik dibagi dumasar kana kapasitas serat intina. Kotak bérés kami tiasa dipasang nganggo tali serat optik, tali tambalan, ari pigtails ku cara anu gampang.

Jera parantos nalungtik nyatu desain kotak terminasi serat optik, kami bakti pikeun nyayogikeun produk anu andal, awét sareng épéktip pikeun palanggan. Boks terminasi serat optik Jera nyayogikeun panyalindungan mékanis, manajemén jalur serat fléksibel sareng kontrol.

Kami nawiskeun sadayana aksésoris pasip kanggo pangembangan jaringan FTTH: Adaptor serat optik, kabel patch serat optik, serat panutupan serat optik, jepitan kabel jepitan, kurung tihang, pita stainless steel sareng sajabana anu sayogi di laboratorium internal kami, sapertos + 70 ℃ ~ -40 ℃ Suhu sareng uji kelembaban siklus, Uji kakuatan tarik, Tés sepuh, uji IP sareng sajabana.

Punten ngahubungi kami pikeun detil langkung seueur ngeunaan kotak distribusi serat optik éta.