Produk Kami

Bingkai Distribusi Serat Optik

Bingkai distribusi serat optik (ODF), anu disebat panel patch serat optik dirancang pikeun ngadistribusikaeun, ngatur sareng nyalindungan inti serat nalika jaringan telekomunikasi, di kamar peralatan CATV atanapi ruang pakakas jaringan. Éta tiasa dilarapkeun nganggo antar muka adaptor anu béda kalebet SC, ST, FC, LC MTRJ, sareng sajabana anu ngagaduhan aksésoris serat sareng pigtail anu opsional.

Pikeun ngadamel serat optik sajumlah ageung kalayan biaya anu langkung handap sareng kalenturan anu langkung luhur, pigura distribusi optik (ODF) nuju seueur dianggo kana konektor sareng ngajadwalkeun serat optik.

Numutkeun strukturna, ODF utamina tiasa dibagi kana dua jinis, nyaéta rak gunung ODF sareng témbok ODF témbok. Wall mount ODF biasana ngagunakeun desain sapertos kotak alit anu tiasa dipasang dina témbok sareng cocog pikeun distribusi serat kalayan jumlah anu alit. Sareng rak ODF biasana modularitas dina desain kalayan struktur anu panceg. Éta tiasa dipasang dina raka kalayan langkung fleksibel numutkeun cacah kabel serat optik sareng spésifikasi.

Bingkai distribusi serat optik Jera (ODF) didamel tina pelat waja tiis-digulung ku téknologi nyemprot éléktrostatik anu ngagaduhan stabilitas lingkungan anu hadé sareng jaminan pikeun panggunaan anu lami. Jera ODF sanggup nampung 12, 24, 36, 48, 96, 144 sambungan serat inti.

ODF mangrupikeun pigura distribusi serat optik anu paling populér sareng komprehensif anu tiasa ngirangan biaya sareng ningkatkeun reliabiliti sareng kalenturan jaringan serat optik salami nyebarkeun sareng ngaropea. 

Punten ngahubungi kami pikeun detil langkung seueur ngeunaan pigura distribusi serat optik.