Produk Kami

Panutupan Serat Optik Sambel

Serat optik splice closure (FOSC) anu disebatna serat optik splicing closure, mangrupikeun alat anu dianggo pikeun nyayogikeun rohangan sareng panangtayungan pikeun kabel serat optik anu dicampur dina sambungan jaringan serat optik loop tengah. Éta tiasa dilarapkeun dina jalur bawah tanah, hawa, témbok-témbok, pasang-tiang sareng saluran pemasangan saluran.

Numutkeun ka aplikasi anu béda, aya dua jinis panutupan serat optik di pasar pikeun pangguna pikeun dipilih: Panutupan serat optik tipe horisontal sareng panutupan serat optik tipe nangtung.

Panutupan serat optik tipe horisontal ibarat kotak datar atanapi silinder, jenis panutupan ieu paling sering dianggo dina témbok, dipasang tihang sareng dipasang di jero taneuh. Panutup serat optik jenis nangtung ogé disebut panutupan serat optik kubah, éta sapertos kubah sareng kusabab bentuk kubah ngajantenkeun gampang dilarapkeun di seueur tempat.

Jear FOSC didamel tina palastik tahan kelas 1 UV sareng dihijikeun sareng segel anu mastikeun cuaca sareng karat buktina, anu nyayogikeun performa anu percaya diri naha di jero taneuh atanapi dikubur di jero taneuh nalika konstruksi jaringan FTTX

Panutupan sambatan serat optik tiasa dipasang ku baud atanapi tali stainless steel kalayan gampang, sadaya asesoris anu aya sayogi dina kisaran produk jera, mangga dihubungi kanggo detil payun.