• Nuhun kana perhatosanana.

    JERA LINE mangrupikeun pabrik anu nuju berkembang. Kami damel atos sareng nyobian ningkatkeun unggal dinten.

    Kami hoyong ngajak anjeun pikeun nyaksian kamekaran urang.


    Di dieu urang hoyong nunjukkeun ka anjeun:

    * Warta anu paling anyar sareng kajadian anu aya hubunganana sareng industri serat Fiber (FTTH) sareng Komunikasi

    * Paméran Pangénggal anu aya hubunganana sareng serat optik sareng komunikasi; Pameran JERA dihadiran sareng bakal ngiringan.

    * Produk anyar dileupaskeun

  • Jera Line Has Attended The 22th Cioe In Shenzhen

    Jera Line parantos ngiringan acara ka-22 di cioe

    Jalur Jera nembé waé ngiringan CIOE 2020 (The 22nd China International Optoelektronic Exposition) di Shenzhen ti 9 Séptémber ~ 11th 2020. Kali ieu urang nyandak produk anyar kami Fiber optik cable hook YK-07, ADSS drop clamp PA-01, New FTTH Cable , Kotak terminal serat optik FODB-8A.1 pikeun paméran sareng ...
    Maca deui
  • Ftth Cable Has Passed Iec 60794-1-2 E1A Test

    Kabel Ftth Tos Lulus Tés Iec 60794-1-2 E1A

    Kami bagja ngumumkeun yén kabel kami FOC-R-LSZH (BB) -1xG657A1-3.0 parantos lulus uji tarik IEC 60794-1-2 E1A sareng ngahontal 1300N. Éta hartosna yén kabel kami ngagaduhan kinerja tarik anu hadé sareng tiasa nyayogikeun syarat-syarat konsumén pikeun tegangan dina pangwangunan jaringan. Internasional Elec ...
    Maca deui