Produk Kami

Bandings stainless steel

Pita atanapi produk straping sareng asesoris anu aya pakait sareng desain pikeun ngabungkus atanapi ngamankeun perlengkapan industri sasarengan.

Sistem banding mangrupikeun sapasang bahan pengikat sareng alat-alat ngalereskeun khusus. Éta kagunaan, daya tahan sareng ngagaduhan kakuatan pegatna anu luhur pisan anu ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun aplikasi anu langkung beurat. Kayaning dina ngawangun jalur distribusi listrik, jalur transmisi udara, jalur telekomunikasi, pangwangunan jaringan optik pasip luar, voltase rendah / garis tinggi voltase ABC sareng sajabana.

Produk banding anu cocog kalebet:
 
1) Pita pengikat stainless steel
2) buckles stainless steel (Klip)
3) Pakakas banding
 
Jera aksésoris band stainless steel minuhan kriteria standar régional konci sapertos CENELEC, EN-50483-4, NF C22-020, ROSSETI (pasar CIS)

Pikeun band stainless steel sareng buckles, urang tiasa ngadamel éta dina kelas stainless steel anu béda: 201, 202, 304, 316, sareng 409. Ogé pikeun lébar sareng kandel pita kami gaduh seueur pilihan anu tiasa dipilih gumantung kana klien saratna.

Tali stainless steel mangrupikeun larutan anu sampurna pikeun ngamankeun alat-alat industri anu beurat, tiasa nyayogikeun stabilitas lingkungan anu tinggi kusabab ciri bahan na.

Punten kersa ngahubungi kami kanggo inpormasi salajengna.