Produk Kami

Peredam Geter

Dampers geter dipaké pikeun nyerep geter aeolian konduktor tina jalur transmisi, ogé kawat taneuh, OPGW, sareng ADSS. Geter anu dihasilkeun ku angin tina konduktor hawa umum di dunya sareng tiasa nyababkeun kacapean konduktor caket kantétan perangkat keras. Éta bakal ngirangan umur jasa kabel ADSS atanapi OPGW.

Dampers geteran seueur dianggo pikeun ngendalikeun geter aeolian tina kabel ADSS sareng kabel bumi kalebet kabel ground optik (OPGW). Nalika peredam disimpen dina konduktor anu ngageter, gerakan beurat bakal ngahasilkeun lenturan untaian baja. Béngkokeun untai nyababkeun kabel individu tina untaian digosok sasarengan, janten ngaleungitkeun énergi.

Aya dua jinis damper geter has dina kisaran produk jera
 
1) Damper Geter Spiral
2) Peredam geter Stockbridge
 
Dampers Vibration Spiral didamel tina tahan cuaca, palastik non-korosif, peredam ngagaduhan bagian damping anu hélikasi ageung anu ukuranna pikeun kabel, Sareng peredem geter stockbridge didamel tina stainless steel, aluminium, sareng hardware logam. Geter tipe damper bakal dipilih numutkeun bentang sareng sarat konduktor khusus.

Jalur Jera nyayogikeun sadayana sambungan kabel sareng aksesoris anu dianggo nalika konstruksi jaringan FTTX overhead, sapertos kurung tihang, tali stainless steel, kait, belenggu, panyimpenan kendor kabel sareng sajabana.

Punten ngahubungi kami pikeun detil langkung seueur ngeunaan peredam geter ieu.